recipes

דג דניס טרי צרוב במחבת, ירוקים חלוטים וגבינת המאירי

חומרי גלם

  • 2 יחידות פילה דג דניס טרי ונקי מעצמות
  • 3 חופנים גדולים של מיקס ירוקים עונתיים חלוטים. לדוגמא: כרוב ניצנים/כרוב שחור/אספרגוס/במיה/אפונה/אפונת שלג/שעועית ירוקה ועוד
  • שמן זית
  • גבינת המאירי

אופן ההכנה

למחבת טפלון יוצקים 2 כפות שמן זית.
חורצים את עורות הדג ומניחים את הדג עם העור כלפי מטה על המחבת הקרה עם השמן הקר.
מדליקים את האש ומתחילים לחמם את השמן.
כשעור הדג הופך פריך וחלקו של הבשר כבר הופך לבן, מנמיכים את האש והופכים לשתיים שלוש דקות.
את הירקות החלוטים החמים, מתבלים במעט מלח אטלנטי, פלפל גרוס ושמן זית.
מניחים את הירקות על צלחת הגשה, מפוררים את גבינת המאירי ומעל מניחים את פילה הדג המוכנים.

הזמינו עכשיו

הזמנת דגים טריים ומשלוחי דגים עד הבית
סגור

דניס

31 מבצע !! 62.00 ש"ח לק"ג
דניס לב ים הינו דג הדגל של חברת לב ים. הדניס הוא דג טורף, דג מקומי הנפוץ במזרח התיכון ונחשב לדג על עשיר בחומצות חלבון ואומגה 3. לדניס בשר לבן ומוצק ומרקם עדין, עשיר בטעמים. דג רבגוני המתאים לכול סגנונות הבישול: ברוטב, בתנור, לטיגון ועל האש, כמו כן, כדג נא לקרפצ'יו וסביצ'ה. יתרונותיו ומחירו הסביר הופכים אותו לאחד הדגים הפופולריים והאהובים בישראל. דגי הדניס של לב ים גדלים בכלובי ענק בעומק של כ 3 ק"מ, הכלובים מדמים במלואם את חיי הדגים בטבע. הדגים שוחים בזרמי הים החופשי וניזונים מסרטנים ואצות הגדלים על הכלובים ומעשירים את בשר הדג בכול הטוב של הים. מעוניינים ללמוד עוד על גידול הדניסים של לב ים לחצו כאן לאודות

Related Posts