מתכונים

קרפצ'יו – הדרך הכי מענגת לאכול מנת דג 0.200 גר

חומרי גלם

0.200 גר פילה דג ים טרי משובח פרוס דק ומשוטח
סלמון ,לוקוס,בר ים,מוסר,אינטיאס, לברק כולם מתאימים ומומלצים.
שמן זית איכותי בשפע
מלח ים אטלנטי
פלפל ירוק חריף
צילי אדום לקישוט
עלי כוסברה
לימון טרי

אופן ההכנה

קרפציו הוא בעצם אופן החיתוך של נתח הפילה .
בקרפציו עובדים עם סכין חדה ופורסים \ מגלפים פרוסות דקיקות מהפילה באלכסון
משטחים את הנתחים בשכבה דקה בצלחת הגשה שטוחה ורכבה

לוקחים 0.200 גר דג ים טרי ומשובח פרוס דק ומשוטח
מזליפים מעליו שמן זית איכותי ולימון בשפע. מפזרים מלח ים אטלנטי גס ופלפל ירוק חריף.

מקשטים בפרוסות דקות של צ'ילי אדום עלי כוסברה ונתחוני "פילה "של פרוסות לימון.
אוכלים מיד.

לכול החוששים מדג נא : לדג בשר  עדין ביותר.
הדג  נכבש ו"מתבשל" בלימון ובמלח ברגע התיבול,
תוכלו  לראות  שבשר הדג הופך משקוף ללבן,
זהו פשוט בישול קצת אחר ממה שאנחנו רגילים.

הזמינו עכשיו

סגור

בר ים

133 ₪111 מחיר לק"ג
דג ים גדול יחסית, חי במים עמוקים, ממשפחת הלברק. בעל טעם עשיר, בשרו לבן ומתאים לכל צורות הבישול.