מתכונים

סביצ׳ה טונה אדומה

חומרי גלם (לכ- 4 סועדים)

  • 300 גרם טונה אדומה חתוכה לקוביות של כ- 1 ס״מ
  • 1/2 אננס או 1 מנגו שלם חתוכים לקוביות של כ- 1 ס״מ
  • חופן קטן של אפונת ווסאבי כתושה קלות
  • 3 כפות עלי נענע קטנים מופרדים
  • 2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק
  • מיץ מ- 2 יחידות ליים
  • 4 כפות סויה איכותית (קיקומן/יאמאסה)
  • 2 כפיות שמן שומשום
  • פרוסות צ׳ילי אדום טרי (לפי האומץ)

אופן ההכנה

מערבבים היטב את כל החומרים, סמוך מאוד למועד ההגשה ואוכלים מיד.

הזמינו עכשיו

סגור

מוסר ים

5674 ₪56 ליחידה
מוסר ים, דג טורף הנפוץ במזרח התיכון. למוסר בשר לבן, עשיר בטעם במרקם בשרני, שומני ועסיסי. הדג בעל עצם אידרת מרכזית אחת שקל להסירה ולכן נחשב לנוח לאכילה ולכמעט נטול עצמות. מוסר ים מומלץ לבישול כסטייק עם עצם ברוטב בסגנון חריף, לטחינה כבסיס לקציצות דגים, למנגל ולעל האש. הדג אהוב מאוד גם כדג נא בקרפצ'יו וסביצ'ה.